CategoriesUw betrouwbare Nederlandse internet apotheek, met het gemak van huis uit en privacy gegarandeerd. 


Verantwoorde farmaceutische zorg staat bij ons voorop.

  • MijnApotheek.nl bestaat al vanaf 2000 als internet apotheek.
  • Bestel on-line uw medicijnen op recept, en merk dat internet apotheek MijnApotheek.nl u helpt uw medicijnen beter te gebruiken

Bestellen:
Bestellen is heel eenvoudig. Bestel het produkt door te klikken op de knop toevoegen aan het mandje. Bij een bestelling kunt u ten alle tijde het bestelaantal wijzigen of een bestelregel laten vervallen. De inhoud van uw bestelling is altijd te zien. Bij het bestellen van de artikelen wordt gevraagd u te registreren. Uw gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld en zullen niet gebruikt worden voor marketing doeleinden of aan derden worden doorgegeven.

Producten die niet receptplichtig zijn, kunt u tot 15.00 uur bestellen. Producten die tot die tijd zijn besteld, worden dan dezelfde (werk)dag (mits voorradig) naar u toegestuurd. Bij andere producten moet u rekenen op een levertijd van 2-3 dagen.

Betalingen voor onze internet apotheek vinden ook online plaats. Bestellingen worden pas verstuurd nadat een betaling is ontvangen.

Verzendkosten:
Voor bestellingen binnen Nederland onder de € 100 brengen wij u € 6,47 verzend- en administratie kosten in rekening. Boven de € 100 aan bestellingen worden geen kosten in rekening gebracht.
Voor bestellingen naar het buitenland worden standaard tarieven gehanteerd.


Privacy:

Dezelfde privacy reglementen gelden voor de internet apotheek als bij uw eigen apotheek. Zie ook ons privacy reglement. Nadat u bent geregistreerd, heeft u zelf een wachtwoord aangemaakt. Met dit wachtwoord kunt u in de toekomst bij vervolg bestellingen, zo door gaan. U heeft dit wachtwoord ook nodig om on-line de status van uw order te kunnen volgen. We doen er alles aan om zo betrouwbaar mogelijke en onpartijdige informatie te verstrekken en u zo goed mogelijke service te verlenen. Deze site is volledig onafhankelijk. Om de onafhankelijkheid te kunnen garanderen, genereert deze site geen reclame inkomsten uit banners.  

Onze webshop richt zich vooral op preventie van gezondheidsklachten door middel van het aanbieden van unieke gezondheidsprodukten. Voor een aantal producten is een recept vereist en kunt u pas bestellen, nadat we van u een recept hebben ontvangen. De producten die we op onze site aanbieden, selecteren we allen op basis van kwaliteit. Daarnaast hebben we veel kennis in huis over deze producten en kunt u ons altijd per mail benaderen voor het beantwoorden van vragen.This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.